Известие

Collapse
No announcement yet.

Документация за алфа 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Документация за алфа 33

Ако на някой му трябва подробна документация за поддръжка,ремонт и регулировка на алфа 33 нека се обади докато я качим на сайта ни

само за 33-ка ли имаш и за кои години на 33-ката
    аз имам една 33 и една sprint а те са доста близки такаче 6те ми дойде добре малко информацийка

Comment

Приятелю може ли да ми я пратиш на мей-ла?

alfamilano@abv.bg X10!
      Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

а за 155 нещо ((

а за 155 нещо ((
        не мога да изтегля оня Link, умря на средата нещо URL-то ли са свалили ?

Comment

Re: а за 155 нещо ((

Първоначално публикувано от krasyb
          а за 155 нещо ((
          не мога да изтегля оня Link, умря на средата нещо URL-то ли са свалили ?
          za 155 ima vsichko ama e za cd , tehnicheska , e-pear , shemi
          shte gi kacha , samo malko vreme da mi ostane
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

10X
            Kato se n akania da doida do Sofia sled sedmica-dwe ste ti drasna

Krasyb

Comment

извинявам се за закъснението, но не бях малко в града.Тегля в момента за 147 тя е 172мб и са скръндзи на скорост , за 33 е 12мб + три архива със схеми можете да си ги изтеглите от
              ftp//212.124.77.11 s uzer bigben i pass alfa33 с кои да е ftp client
              това е моя комп като ftp sever i e вкл. нонстоп.
              Бих се радвал ако съм полезен на някой но за сега е това и продължавам да търся с магарето

Comment

аз за 147-цата го имам диска но ми е в Петко
                ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Aбе брато,с най-качествения фтп клиент и с твоите данни нищо не става неможе да се върже!
                  Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

За всички - нямах нет и затова не сте могли да вържете -

Comment

До кога няма да имаш? Щот е спешно!?

Comment

вече може да се връзвате спокойно доде Даже някой е разбрал и без да му казвам,защото си го е дръпнал

Comment

I az ne bih otkazal malko info. Makar 4e ne znam dali 6te mie nujna ve4e no neka vse pak q ima. m\u drugoto interesuvame razlikata v motorite 1.5 i 1.7 boxer dali e v razmera na butaloto ili v hoda mu. imali razlika v gazorazpredelenieto na dvata motora. Vsqka info bi mi bila ot polza.
                          Blagodarq predvaritelno.

k.kalchev@abv.bg

Comment

ako niakoi ima ne6to za 33 i moje da mi go prati, 6te sum mnogo blagodaren..
                            155 2.0 traktor

Comment

Човече аз не мога да се вържа към компа ти. Има ли я някъде тази информация в интернет, за да я изтегля или ако имаш АЙСИКЮ или нещо от сорта защото ми трябва!

Comment

Working...
                              X